Skovbydrab: Tekniske spor afgørende

Trods mere end 500 henvendelser fra offentligheden bliver det tekniske spor, som skal afgøre varetægtsfængslede litaueres skæbne.

Natten til den 2. oktober blev en 76-årig mand i brutalt dræbt i sit hjem i Skovby nær Galten. Siden har politiet intenst jagtet gerningsmændene, og fire unge fra Litauen sidder lige nu varetægtsfængslet i sagen.

Men selv om politiet har modtaget mange henvendelser fra borgerne, bliver det efter alt at dømme de tekniske beviser, der skal afgøre de fires videre skæbne.

- Med hensyn til de fire litauere, som sidder varetægtsfængslet, så prøver vi at få koblet dem på gerningsstedet. Og det skal de tekniske spor hjælpe os med, for henvendelserne fra offentligheden har ikke givet noget. Vi må regne med, at når de tekniske spor kommer i løbet af ugen eller i næste uge, så kan vi sige, om de har været inde på gerningsstedet, fortæller vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi Peter Krogh til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han tilføjer, at man indtil videre har fundet ud af, at drabet fandt sted cirka en time tidligere end først antaget. Det vil sige omkring midnat.