Skanderborg tæt på at tænde de røde lygter

Der er nu mindre end 500 billetter tilbage til Skanderborg Festival. Festivalen regner med totalt udsolgt i løbet af de kommende dage.

Det er ved at være absolut sidste chance, hvis du vil sikre dig en partoutbillet til Danmarks Smukkeste Festival.

- Billetsalget går strygende, vi har mindre end 500 billetter tilbage, og jeg forventer, at vi i løbet at denne uge kan melde alt udsolgt, siger festivalens talsmand Poul Martin Bonde til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Skanderborg Festival har i år øget antallet af partoutbilletter til 25.000 og reduceret antallet af endagsbilletter, og allerede nu er endagsbilletterne til fredag og lørdag udsolgt.

Ligesom tidligere år venter der publikum flere nyheder i bøgeskoven ved Skanderborg blandt andet kan nævnes "Badeanstalten", som bliver et område med gamle badekar og Kostumebaren - en bar for folk med hang til udklædning. Baren bliver opbygget som et "Moulin Rouge" teater. De bedste udklædte af barens gæster kvalificerer sig til en stor finale om søndagen, hvor de dyster om et rejsegavekort på 20.000 kroner.

Poul Martin Bonde fortæller, at forberedelserne til årets festival går helt efter planen, så nu håber man bare på, at vejrguderne er klar til at fyre op for solen i bøgeskoven ved Skanderborg, når festivalen begynder præcis om en måned.