SK Aarhus har fundet afløseren for Karin Mortensen

Det bliver 28-årige Pernille Fisker, som skal erstatte Karin Mortensen hos SK Aarhus.

Den 2-årige kontrakt er netop underskrevet, da SK Aarhus tirsdag blev godkendt som kontraktklub af Dansk Håndbold Forbund.

Pernille Fisker var en del af Fox Frederikshavns satsning på at komme tilbage i Håndboldligaen, en satsning, som desværre fik en brat ende i marts, da Fox Frederikshavn gik konkurs.
Før det var Pernille Fisker i Norge og spillede i Gjerpen i 2 sæsoner, men det var i Randers HK, Pernille Fisker for alvor slog igennem.

- Jeg kender Pernille rigtig godt fra min tid i Randers HK, hvor jeg hentede Pernille fra Viborg HK, som 1.års senior. Hun er en rigtig fighter, med udstråling, som arbejder meget seriøst og har i årenes løb fået meget rutine. I hendes 2 sæsoner i Gjerpen var hun en af de bedste målvogtere i den bedste norske liga, mener SK Aarhus træner Morten Arvidsson, som ser frem til at samarbejde med sin tidligere målvogter på ny.

- Pernille vil kunne supplere Rikke Poulsen rigtig fint - begge er ærgerrige og har evnerne til at løfte hele holdet på grund af deres udstråling og fokuserings evner, fortsætter SK Aarhus-træneren.

Pernille Fisker, som er uddannet sygeplejerske, flytter til Århus 1.juli og er klar til træningsstarten 15.juli hos århusianerne.

- Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Håndboldligaen. Ligesom det bliver spændende at blive en del af det nye SK Aarhus-hold, siger den stadig ambitiøse målvogter.

Tidligere har Pernille Fisker været inde i landsholdsdiskussionen og været udtaget til udviklingslandsholdet. Hun startede sin karriere i Bjerringbro, inden hun skiftede til Viborg HK.

Som et lille kuriosum kan det nævnes, at begge SK Aarhus-trænere tidligere har hentet Pernille Fisker til deres hold. Arvidsson til Randers HK i 2001 - og Anders Thomsen var træneren som hentede målvogteren hjem til Fox Frederikshavn i 2008.