- Singletilværelse lokker det modne publikum ud i byen

Livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg mener især, at det er det øgede antal af singler, der giver barer målrettet folk over 30 år

03:22

En tendens har ramt Østjylland – flere og flere steder i nattelivet henvender sig primært til det modne publikum over 30 år, og det er der flere gode grunde til ifølge, mener livsstilsekspert.

- En af de oplagte grunde er, at vi er flere singler end nogensinde før. I 2015 var hver tredje dansker single, og når man kommer op i alderen og er single, bliver man mere social og bruger byens rum, fordi man er ude efter en ny partner, siger Mads Arlien-Søborg til TV2 ØSTJYLLAND.

02:43

I Aarhus er et stort swinghotel på vej. Det er henvendt til den modne målgruppe over 30 år. 

Luk video

Det er så både cafeer, restauranter og deciderede natklubber, som bliver flittigt besøgt, men om folk decideret søger steder henvendt deres målgruppe, er livsstilsekspert mere i tvivl om.

- Personligt går jeg ikke efter et specifikt sted, der passer til min aldersgruppe. Hvis jeg synes, at et sted er fedt, så tager jeg derhen. I København er det meget blandede steder med både studerende og folk på min alder. Det tror jeg er mest oppe i tiden, siger Mads Arlien-Søborg.

Læs også Brand på kendt natklub: Strippere måtte evakueres

Men at vi tilbringer mere tid uden for hjemmets fire vægge, det vil han gerne medgive, og den tendens er især tydelig i de større byer.

- Vi bruger byen som aldrig før, fordi der er så mange kulturtilbud. Der kommer jo nærmest en ny restaurant hver dag i de store byer, så tilbuddene er mange, forklarer livsstilseksperten.

Du kan se hele interviewet med Mads Arlien-Søborg, hvor han først svarer på, hvordan hans egne gå-i-byen vaner er, øverst på siden.