Silkeborg mister Lars Brøgger

Nedrykkerne Silkeborg bliver uden en af holdets mest rutinerede spillere, når jyderne fra næste sæson spiller i fodboldens 1. division.

33-årige Lars Brøgger skifter nemlig til Frem, meddeler den københavnske klub fredag. Lars Brøgger valgte dermed at sige nej tak til en kontraktforlængelse med Silkeborg.

- Det vigtigste er, at jeg kan spille i Superligaen næste år. Silkeborg tilbød mig først et halvt års forlængelse og senere et helt år. Hos Frem har jeg fået to, begrunder Lars Brøgger sit valg. Frem overtager fra næste sæson Silkeborgs plads i landets bedste række, og dermed blev tiden moden til, at Lars Brøgger vender tilbage til klubben, hvor det hele begyndte.

- Jeg forlod Frem i november 1991, og på et eller andet tidspunkt skulle jeg vel hjem til København. Jeg er både glad, og det varmer lidt i hjertet at få lov til at slutte ringen ved at spille i Frem, siger Lars Brøgger. Lars Brøgger har foruden i Silkeborg og Frem spillet i OB, Ikast, i tysk og hollandsk fodbold. Seks gange i karrieren har han været med til at spille sin klub til nedrykning. I Frem lyder det erklærede mål at kæmpe for at holde sig i Superligaen.

/ritzau/