Silkeborg IF frygter frosten

Flere af Silkeborg IF's kampe i forårssæsonen risikerer at blive udsat, hvis Kong Vinter ikke snart slipper sit tag om Danmark.

De fleste danske SAS Liga-klubber har indlagt varme under græsset på deres hjemmebaner.

Men så heldige er hverken Køge og Silkeborg, og netop disse to oprykkerklubber tørner sammen i forårsæsonens første ligakamp den 7. marts.

Hvis termometrene ikke snart begynder at vise plus-grader, er der derfor risiko for, at kampen bliver aflyst. Det samme er tilfældet for Silkeborg IF's første hjemmekamp den 20. marts mod FC Midtjylland.

- Teknisk set er hjemmekampen mod FCM ikke i fare endnu, men ændrer de nuværende vejrforhold sig ikke hen over de kommende tre ugers tid, kan vi også godt blive bekymrede for dén kamp. Det er vi i forvejen i høj grad i forhold til forårspremieren i Herfølge, hvor man efterhånden næsten ikke tør tro på det realistiske i en afvikling af kampen den 7. marts, siger økonomidirektør i Silkeborg IF Invest A/S Claus Christensen til klubbens hjemmeside.

Både Silkeborg IF og HB Køge vil i indeværende sæson i tilfælde af frost-aflysninger skulle afvikle kampe på andre ledige tidspunkter end de skemalagte. Men da sæsonen er kort på grund af VM i fodbold, er der ikke mange datoer at spille på.