Silkeborg IF forlænger med Troels Bech

Silkeborg IF og den succesfulde cheftræner Troels Bech har nu papir på hinanden frem til sommeren 2012.

Troels Bech tiltrådte som cheftræner i Silkeborg IF sidste vinter, og siden har pilen kun peget opad for SIF.

Første styrede Bech SIF'erne til oprykning, og i SAS Ligaen har østjyderne meldt sig ind i det fine selskab på nærmest flottest tænkelige manér med en øjeblikkelig fjerdeplads.

Aftalen med cheftræner Troels Bech havde udløb den 31.12 2010, men nu har parterne forlænget kontrakten frem til sommeren 2012 - til stor glæde for begge:

- Vi opfatter det som meget glædeligt, at vi kan offentliggøre kontraktforlængelsen med Troels Bech. Han har en kæmpe andel i den succes, som klubben nyder for tiden - og vi er sikre på, at han er den rigtige mand til at føre os endnu videre, siger adm. direktør i Silkeborg IF Invest A/S Kent Madsen i en pressemeddelelse.

Troels Bech har som cheftræner stået i spidsen for Silkeborg IF i 34 betydende kampe i 2009. 21 er endt med sejr, syv har givet uafgjort - og kun seks er tabt..

- Jeg gik ind til mine første 14 måneder i SIF i troen på, at der var store ambitioner for klubben. Den tro er blevet afløst af overbevisning, og vi har indledt et intenst og frugtbart samarbejde, som jeg har haft enorm glæde af. Nu går vi ind i en sværere proces, hvor vi efter et år med erobring af terræn skal til at fastholde og udbygge - en spændende udfordring, som jeg glæder mig til at være med i, siger Troels Bech.