Silkeborg fik 2-2 i Brøndby

Brøndby var bagud 0-2 efter en elendig første halvleg mod et klogt spillende Silkeborg-hold 2-2.

Brøndby er fortsat ubesejret under træner Henrik Jensens ledelse.

Efter fyringen i sidste uge af Kent Nielsen i sidste uge blev det til en fightersejr over Sønderjyske, og torsdag kæmpede holdet sig så til endnu et point i SAS Ligaen med 2-2 hjemme mod Silkeborg, der ellers var foran 2-0 og længe lignede en fortjent
vinder.

Først Peter Degn og siden Jesper Bech udnyttede ukoncentration og frustration i Brøndby-spillet til at score midt i første halvleg, hvor begge mål understregede, at Brøndby-spillet hviler
på et skrøbeligt fundament.

Degn scorede direkte på frispark mens Brøndby-muren og målmand Stephan Andersen stod og trippede. Og få minutter senere blev Jon Jönssons frispark på Rajko Lekic ikke dømt, og i stedet var Jesper Bech pludselig helt blank foran mål, og med et fladt spark scorede han sikkert.

Der var opgivende attituder hos både Jan Kristiansen, Jon Jönsson og Samuel Holmén. Men efter pausen livede Brøndby pludselig op. Og det ene point må siges at være fortjent.
Især Mike Jensen - der var en af banens bedste - og Ousman Jallow ledte et aggressivt Brøndby-hold på vej, og især sidstnævnte havde et par åbne chancer.

Jon Jönsson scorede efter hjørnespark og Michael Krohn-Dehli udlignede på et straffespark begået mod Jallow med 10 minutter igen.

Silkeborg ligger trods pointtabet fortsat på SAS Ligaens tredjeplads, mens Brøndby fortsat er placeret midt i rækken.
/ritzau/