Sig goddag til din fordom

Under KulturNatten giver Integrationsrådet i Århus alle interesserede mulighed for at se deres eventuelle fordomme i øjnene.

I aften kan alle trykke deres fordom i hånden. Det sker, når medlemmerne af Integrationsrådet stiller op til en åben dialog i foyeren på Rådhuset fredag den 12. oktober kl. 19.00 - 21.00.

Under overskriften "Hygge på tværs af kulturer" inviterer Integrationsrådets medlemmer her til en åben dialog, som giver mulighed for at blive konfronteret med mennesker med en anden kulturbaggrund.

- Vores arrangement er et tilbud til alle om at gå ind i en åbenhjertig samtale med integrationsrådets medlemmer, forklarer næstformanden Yilmaz Evcil. Vi forestiller os, at samtalerne især vil komme til at dreje sig om de forskellige kulturelle baggrunde, som vi hver især har med sig i bagagen.

Hver besøgende har fem minutter til rådighed hos hver person, man vil gerne vil tale med. Yilmaz Evcil opfordrer alle nysgerrige århusianere - unge som gamle - til at komme forbi i løbet af aftenen og blive overrasket over alt det, man måske "troede", man vidste om andre kulturer.