SIF opruster efter nedrykning

Silkeborg IF har købt og lejet fire nye spillere - til gengæld siger klubben farvel til Bo Nielsen.

1. divisionsklubben Silkeborg IF har lejet hele fire spillere i bestræbelserne på at vende tilbage til den bedste danske fodboldrække. Dermed håber klubben på, at opholdet i 1. division kun varer en sæson, hvorefter klubben kan vende tilbage til superligaen.

SIF har skrevet en et-årig kontrakt med Jens Berthel Askou. Den 20-årige forsvarsspiller var blandt Holstebros profiler i den seneste sæson i 2. division.

I den modsatte ende af banen skal Rajko Lekic, der har en fortid i blandt andet københavnske B93, forsøge at sparke bolden i mål. Den 22-årige Lekic er på fuldtidskontrakt i et år.

Foruden Askou og Lekic har SIF været på hugst i det fynske, hvor Tomas Jørgensen har skrevet under på en halv år lang lejeaftale. Tomas Jørgensen spillede i sidste sæson for superligaklubben OB.

Endelig har Silkeborg IF fundet et talent i sine egne rækker. Den 20-årige Lasse Ankjær er hentet fra klubbens danmarksseriehold, og han har skrevet under på en to-årig kontrakt.

Til trods for at SIF opruster med fire nye spillere, går strømmen også den anden vej. Angriberen Bo Nielsen er i næste sæson lejet ud til FC Nordjylland i Aalborg. Den tidligere AGFer har i den seneste sæson haft svært ved at erobre en fast plads på Silkeborgs førstehold, og han får nu i stedet chancen på nordjydernes hold i 1. division.