Sidste chance: Vind billetter

Oplev awardshow i Musikhuset

01:09

1 af 2

Har du lyst til at komme med, når Aarhus Kommune i samarbejde med TV 2 | ØSTJYLLAND fejrer de lokale idrætsmestre i det forgangne år?

I så fald har du muligheden nu. Du kan nemlig deltage i konkurrencen nederst i artiklen og vinde to billetter til DM Festen 2014 i Musikhuset Aarhus lørdag den 24. januar klokken 19.30.

Udover et hav af priser og underholdning på scenen bliver de musikalske indslag leveret af Jonny Hefty og Jøden, NovemberDecember og kris Herman. Aftenens værter er Nick Horup og Thera Hoeijmans.

I forbindelse med showet uddeler TV 2 | ØSTJYLLAND igen i år prisen for Årets Østjyske Sportsnavn, som senest blev vundet af det aarhusianske dansepar Tania Kehlet og Emanuel Valeri, der vandt VM i Standarddans i 2013.

Se: Her er de nominerede

TV 2 | ØSTJYLLAND udlodder i konkurrencen 10x2 billetter til DM Festen. For at deltage skal du svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor.

Spørgsmålet lyder:

Hvem vandt TV 2 | ØSTJYLLANDs pris for Årets Østjyske Sportsnavn 2013.

A: Randers FC

B: Tania Kehlet og Emanuel Valeri

C: Bjørn Bitsch og Ashli Williamson

Dit svar skal sendes til mailadressen konkurrence@tv2oj.dk

Vi skal have svaret senest onsdag den 21. januar, og de heldige vindere vil modtage svar og information om billetterne torsdag den 22. januar.

Hele awardshowet bliver sendt på TV 2 | ØSTJYLLAND søndag den 25. januar klokken 19.55.

Du kan se mere om DM Festen i videoen øverst på siden.