Sibel: Jeg er ikke bortført

20-årig kvinde fra Randers har nu henvendt sig på en politistation i Tyrkiet og sagt, hun ikke er bortført. Forældre vil skaffe lægeerklæring

Den 20-årige dansk-tyrkiske kvinde Sibel Bilgin fra Randers, der forsvandt under en rejse i Tyrkiet, har i dag henvendt sig til politiet i den tyrkiske by Denizli.

Her hævdede hun, at hun ikke er bortført, og at forældrene ikke behøver efterlyse hende mere. Hun var i selskab med fire mænd og politiet gav hende lov til at gå igen, da hun havde forklaret sig.

Det oplyser kvindens forældre til TV 2 / ØSTJYLLAND. Forældrene er ikke blevet genforenet med deres datter endnu. De har hverken set hende eller talt med hende, efter at hun dukkede op hos politiet i selskab med sin fætter - der har erklæret, at han vil gifte sig med hende - og tre andre mænd. Forældrene er overbevist om, at deres datter er blevet tvunget eller forledt af sine ledsagere til at sige, at hun ikke er bortført.

- Jeg tror ikke på, at det er frivilligt, siger kvindens far, Süleyman Bilgin til TV 2 | ØSTJYLLAND i telefonen fra Tyrkiet.

Og hendes mor, Fatmaana Bilgin, tilføjer:

- Hun skal ikke gifte sig med ham. Det skal hun ikke.

Moderen oplyser til TV 2 | ØSTJYLLAND, at hendes datter var indlagt på psykiatrisk sygehus med en svær depression helt frem til dagen før afrejsen til Tyrkiet. Og hun mener ikke datteren tænker klart.

Forældrene vil nu forsøge at fremskaffe en lægeerklæring fra sygehuset i Aalborg, hvor deres datter var indlagt med henblik på at få politiet til at genoptage sagen og tilbageholde deres datter.

<b>Udenrigsministeriet: Sagen er lukket</b>
Udenrigsministeriets Borgerservice oplyser, at tyrkisk politi nu afslutter sagen om Sibel Bilgin.
- Hvad der konkret er talt om, ved vi ikke, men hun har åbenbart gjort det klart, at hun har det godt, siger souschef Ole Neustrup.

Forældrene har tidligere fået oplyst gennem familie i byen, at den forsvundnes kvindes fætter ønsker at gifte sig med hende, og at det er derfor, hun forsvandt fra sin bedstefars lejlighed i onsdags, midt i at hun var ved at gøre rent. Hun efterlod al sin bagage hos forældrene og sine sko ved døren i bedstefaderens lejlighed.

<br /><small><a href="http://maps.google.dk/maps?f=q&amp;source=embed&amp;hl=da&amp;geocode=&amp;q=+Denizli,+Tyrkiet&amp;sll=39.121537,31.305542&amp;sspn=3.221662,7.124634&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=Denizli,+Tyrkiet&amp;t=h&amp;ll=37.770715,29.091797&amp;spn=5.001546,11.228027&amp;z=6&amp;iwloc=A" style="color:#0000FF;text-align:left">Vis stort kort</a></small>