Send billeder fra din fodbold-søndag

Tusindvis af fans tager på stadion, når Randers FC og AGF søndag spiller skæbnekampe. Skyd et billede og send det til os.

Sent søndag eftermiddag bliver det afgjort, om det bliver AGF eller Randers FC, der skal en tur ned i 1. division i fodbold - og hvem der sikrer sig en billet til næste sæson i SAS Ligaen.

På forhånd er alle 12.000 billetter revet væk til Randers FC's kamp mod Brøndby. Dermed spiller kronjyderne for første gang på hjemmebane for et totalt fyldt stadion.

Også på NRGi Park i Århus bliver der masser af fest og stemning på tribunerne. AGF forventer at sende op mod 17.000 gennem tælleapperaterne, når de tager imod OB.

Uanset hvilket hold, du holder med, modtager TV 2 | ØSTJYLLAND meget gerne billeder fra din fodbold-søndag. Tag for eksempel et billede, inden du forventningfuldt drager mod stadion, eller når jublen - eller gråden - bryder løs umiddelbart efter dommerens sidste fløjt.

Alle billeder modtages med glæde - uanset kvalitet. Send dine billeder og evt. en kort tekst til <a href="mailto:billeder@tv2oj.dk">billeder@tv2oj.dk</a>.

Det er også muligt at sende billedet i en mms fra din mobiltelefon. Send mms'en til 1231. Skriv 'oj' efterfulgt af et mellemrum samt eventuelt en kort tekst.

Det koster 1 kr. + alm. sms-takst.