Sejre og nederlag til håndboldhold

Slutspillet nærmer sig for kvinderne og mændene i håndboldligaerne. Randers-kvinderne står godt - mens Silkeborg/Voel-herrene glæder sig over sæsonens bare anden sejr.

Kvinderne fra Randers HK ser ud til at være tæt på en plads i slutspillet i kvindernes håndboldliga. I aftes vandt de på udebane over Kolding med cifrene 26-21. Dermed er Kjersti Grinis hold nu igen oppe på 4. pladsen, der giver adgang til det eftertragtede slutspil.

Som ventet tabte SK Århus på Fyn til GOG med resultatet 29-34. Men da de øvrige bundhold også tabte er århusianernes situation uændret.

Der går næsten over forventning for håndboldherrerne fra Silkeborg/Voel KFUM. I aftes vandt det hårdt prøvede hold sæsonen anden sejr, og rykkede for første gang over nedrykningstregen.

Silkeborg/Voel KFUM vandt bundkampen mod Ajax med 32-23. Sejren var den anden på stribe, idet holdet også i weekenden vandt. Og sejren er tiltrængt, idet holdet i sæsonens første fire måneder ikke fik nogen point.

Herrene fra Aarhus GF tabte derimod til AaB Håndbold. Gæsterne vandt 34-32, og dermed ser det ud til, at århusianernes chancer for en plads i slutspillet er udspillet.