Se politikernes julekort til hinanden

Fire folketingspolitikere har skrevet julekort til hinanden

03:13

1 af 2

Mandag var der dømt politisk debat i programmet Kaffeklubben på TV 2 | ØSTJYLLAND, hvor folketingspolitikere blandt andet debatterede flygtningelandsbyer og EU-afstemningen.

Men panelet i denne uge, Naser Khader (C), Henrik Dam Kristensen (S)

Morten Østergaard (B) og Hans Kristian Skibby (DF) havde også fået en hjemmeopgave. De skulle skrive julekort til hinanden.

Morten Østergaard og Hans Kristian Skibby skulle skrive en hilsen til hinanden, mens Naser Khader og Henrik Dam Kristensen var parret.

Har savnet storsind

På et gammelt kort, som det Radikale Venstre brugte til en EU-kampagne, havde Morten Østergaard skrevet:

- Kære Hans Christian,

- Den lille nisse så sit spejlbillede og mødte storsindet. Jeg synes, vi har savnet storsindet. Ikke hos danskerne, men på Christiansborg. Skal vi ikke lade småligheden overfor mennesker i nød blive i 2015 og gøre 2016 til storsindets år. Jeg tror på det bedste i alle mennesker. Også i dig. Glædelig jul.

Morten Østergaard vil kæmpe videre for mere EU trods nej

For meget blå flag og stjerner

Hans Christian Skibby takkede for kortet.

- Kære Morten,

- Hermed ønskes du og din familie en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Jeg glæder mig til også at samarbejde med dig i året, der snart begynder.

Bedste julehilsner fra Hans Christian

Hans Christian Skibby knyttede en kommentar til julekortet, som han havde udsmykket.

- Og så til det vigtigste. Et lille Dannebrog, for I har det med at glemme Dannebrog. I ser lidt for meget blå flag og stjerner. Og så er der en caffe latte i to forskellige udgaver. Dem ved jeg, I er meget glade for.

I videoen øverst på siden kan du se de fire julekort blive læst op, og via linket her kan du se hele mandagens udgave af kaffeklubben, hvor der bliver debatteret flygtningelandsbyer, EU-afstemningen og befolkningens mistillid til politikere.