Scorede ni mål med forbrændt hånd

Trods en ildrød hånd formåede håndboldspilleren Christian Back fra Bjerringbro-Silkeborg at score ni kasser i lokalbraget mod Århus GF.

Christian Back var hurtig efter kampen til at sætte sin højre hånd ned i en plasticbakke med vand i BSV-omklædningsrummet. Men det var ikke en skade fra kampen, der var årsagen til den ildrøde hånd.

Netavisen mja.dk talte efter aftenens kamp mod Århus GF med den varme BSV-spiller:

- Jeg har fået en forbrænding. Det skete i morges, da jeg skulle koge havregrød til min søn. Lægen sagde, at det var en forbrænding et sted imellem første og anden grad, og det gør sindsygt ondt. Der var tvivl, om jeg kunne spille, siger Christian Back til mja.dk.

Han kunne næsten ikke holde fokus på, at han havde spillet en udmærket kamp og scoret ikke færre end ni mål og været sikker på straffekast.

- Jeg ved heller ikke endnu, om jeg kan spille på lørdag. Man kan tage en masse smertestillende, men det er jo heller ikke godt, og hvad der sker der nu med hånden. Falder huden af eller hvordan? lyder det fra Christian Back, der tydeligvis havde virkelig ondt.
Derimod fejlede venstrehånden ikke noget til at score med.

- Vi fik udnyttet banens bredde godt, så det var ok. Det gav os muligheder på fløjene i dag, når Århus pakkede så hårdt inde på midten med sine fire forsvarere, siger Christian Back, der var en af de BSV-spillere, der i februar sad med en rigtig træls fornemmelse efter 26-22 nederlaget i NRGi Arenaen i Århus. Den gang var det temperamentet, der var brandvarmt bagefter, men den plet fik både han og BSV vasket af i aftes.

- Den måde vi har spillet på i aften, kan vi så også bruge mod GOG på lørdag, siger Christian Back og prøver forsigtigt at løfte hånden op af vandskålen og mærker straks en forskel.

- Vandet lindrer, men det læger åbenbart ikke, siger Christian Back.

<i>Kilde: mja.dk</i>