Sandhedens time for BSV

Efter nederlaget i lørdags mod Nordsjælland Håndbold har Bjerring-Silkeborg sat sig selv under stort pres i slutspillet.

Onsdag aften gælder det KIF Kolding på udebane, der ligesom Bjerring-Silkeborg har tre point i slutspilsgruppe A. Koldingenserne har dog spillet en kamp færre end BSV.

Ser man på statistikken har Bjerringbro-Silkeborg vundet de seneste tre kampe mod KIF Kolding, trods det mener træner Carsten Albrektsen, at Kolding er favoritter til at vinde aftenens kamp.

- De har fordel af hjemmebane, og så har de fået en bedre start på slutspillet end os, siger Carsten Albrektsen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Holdet skal nu for alvor bevise, om man formår at præsterer under pres, og selvom BSV tabte til Nordsjælland Håndbold, så tror Carsten Albreksen stadigvæk på en semifinaleplads til BSV.

- Vi tog et skridt baglæns i lørdags, men jeg håber vi tager et kæmpe skridt forlæns i aften. Vi kan selv afgøre vores skæbne, så jeg er fortrøstningsfuld, siger Carsten Albrektsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.