Så Silkeborg IF stort på fair play?

Silkeborgenserne ville ikke aflevere bolden tilbage, selv om Randers-spiller med vilje havde skudt den til indkast. Derefter udlignede de.

Silkeborgs scoring i overtiden i søndagens 1-1-kamp mod Randers FC var kontroversiel, idet Randers' Søren Pedersen forinden skød bolden ud over sidelinjen, da hans holdkammerat Morten Karlsen lå skadet på banen.

I stedet for at spille bolden tilbage til en Randers-spiller, valgte Silkeborg at beholde bolden, hvilket senere førte til Thomas Hansens mål.

- Havde jeg stået i den situation, havde jeg kastet bolden tilbage til min modstander. Det er ærgerligt, at det bliver afgørende for kampen, siger Søren Pedersen til Ritzau.

Silkeborgs Thomas Hansen kan godt forstå, hvis Randers-spillerne føler sig en anelse snydt, men mener, at alt gik til efter reglerne.

- Jeg så ikke, hvad der skete, men dommeren stoppede ikke spillet, og deres spiller var jo hurtigt på benene igen. Hvis han var alvorligt skadet, er det kutyme at spille bolden tilbage til modstanderen, men i denne situation synes jeg ikke, vi gør noget forkert, siger Thomas Hansen.

<b>Troels Bech: Vi fulgte reglerne</b>
Silkeborg IF's cheftræner, Troels Bech, mener heller ikke, at hans spillere gjorde noget forkert.

Til DR Sporten siger han, at de blot fulgte Dansk Boldspil-Unions retningslinjer i sådanne situationer, nemlig at det er dommeren, der afgør, om spillet skal stoppes eller ej.

Hans kollega i Randers FC, Ove Christensen, ønskede derimod ikke at kommentere episoden.

- Jeg har ingen kommentarer, fortalte han kort efter kampen til DR Sporten.

Ove Christensen antydede til gengæld, at situationen efterfølgende vil blive diskuteret internt.