Så god var juli-måned

Tilbageblik inden regnen kommer

Det var den næstbedste juli-måned nogensinde, når det kommer til antallet af solskinstimer, så det er ikke så underligt, at rigtig mange har været rigtig glade for juli denne sommer.

TV 2 | ØSTJYLLAND besøgte i dag et par af de steder, hvor de har været ekstra glade for det gode, varme og ikke mindst tørre vejr.

Ishuset

Lige ved Kalø Kro ligger et ishus, som har haft meget travlt denne sommer.

Ifølge forpagteren har der i år været 25 procent flere gæster i juli sammenlignet med de forrige sæsoner.

Det har betydet, at personalet nærmest har måtte arbejde i døgndrift.

- Det har jo været rigtig godt. Vi har jo haft masser af mennesker hver eneste dag - måske lige en tand for mange nogle dage, men vi klager ikke. Vi er bare trætte, siger Luigi Pillon, forpagter af Kaløs Isbar, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Stranden

Sandet og vandet ved Saksild Strand har også været velbesøgt denne sommer.

For nogle af de eneste, som ikke kan slappe af, men derimod hele tiden skal være på vagt, er livredderne fra Trygfondens Kystlivredning.

Ifølge livredder Anja Olsen har juli været lig med mange vandhunde og strandnymfer, men det har ikke betydet, at der derfor har været mere at lave.

- Det har været en rigtig, rigtig god sæson. Det har været godt vejr, så der har været mange mennesker. Jeg tror ikke rigtig, jeg har haft nogle dage, hvor der ikke har været nogle badegæster at kigge efter, og det var der i hvert fald sidste år, siger livredder Anja Olsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Lystbådehavnen

Andre, som i år har haft stor glæde af vandet, er blandt andet bådejerne.

Hou Lystbådehavn har hele juli summet af aktivitet, og nu kan de glade bådejere takke vejrguderne for en helt perfekt sejlersommer.

- Det har været over al forventning. Skide godt vejr! Det har virkelig været et år, hvor det har været noget ved at være bådejer. Det er helt sikkert, siger bådejer Søren Skovgaard Olesen til TV 2 | ØSTJYLLAND.