Røveri mod Fakta-butik

Umaskeret røver forsynede sig selv fra kassen i århusiansk Fakta-supermarked. Han fik 5.700 kroner med sig derfra.

En yngre mand truede sig i går eftermiddag til 5.700 kroner i et Fakta-supermarked i Århus. Manden gik klokken 15.10 ind i supermarkedet, der ligger på Kappelvænget i den vestlige del af byen. Manden gik direkte hen til ekspedienten og slog hårdt i disken.

- Pengene! Pengene i kassen - åbn op!, sagde manden, hvorefter han forsynede sig fra kassen. Inden manden forlod butikken, nåede han at sige, at ekspedienten ikke skulle fortælle om røveriet. Manden fik 5.700 kroner med sig.

Ekspedienten beskriver gerningsmanden som en arabisk mand mellem 26 og 28 år gammel. Han er cirka 175 centimeter høj, muskuløst bygget og med sort karseklippet hår. Under røveriet var han iført en rød sweatshirt og sorte træningsbukser. Han bar ikke maske, og han havde tilsyneladende ikke noget våben med ind i forretningen.

Kriminalinspektør Alland Lund fra Århus Politi fortæller til TV 2 / Østjylland, at ekspedienten fra Fakta-forretningen på et tidspunkt skal besøge politigården for at se på billeder i politiets fototek. På den måde håber Århus Politi, at ekspedienten kan udpege gerningmanden.

Århus Politi vil gerne i kontakt med personer, der har informationer i sagen. Det kan ske på telefonnummer 87 31 14 48.