Røveri mod bodega i Århus

Tre maskerede mænd truede sig med en pistol til penge, sprut og cigaretter.

Tre maskerede mænd begik kort efter midnat røveri mod bodegaen Pusterummet på Frydenlunds Allé i Århus. Mændene gik ind i bodegaen, netop som en 23-årig ansat var i gang med at lukke. De truede sig med en pistol til cirka 10.000 kroner, spiritus og cigaretter. De tre røvere fik desuden en mobiltelefon med derfra, inden de løb væk fra bodegaen.

Århus Politi har kun et yderst sparsomt signalemet af de tre røvere. De er omkring 16-17 år gamle og spinkle af bygning. Den ene er meget mørk i huden, mens de to øvrige har et sydlandsk udseende. De var under røveriet maskerede med sorte hætter med huller til øjnene, og den ene havde et blåt tørklæde for den nederste del af ansigtet.

Halvanden time tidligere, klokken 22.40, blev en ældre kvinde overfaldet kort derfra. På Frydenlunds Allé sparkede og skubbede tre maskerede unge mænd en 69-årig kvinde, inden de stak af med hendes pung og hendes medicin. Da signalementet svarer til de tre mænd, der senere begik røveri mod bodegaen Pusterummet, regner Århus Politi med, at det er de samme gerningmænd.

Århus Politi vil gerne i kontakt med personer, der har informationer i sagerne. Det kan ske på telefonnummer 87 31 14 48.