Rossen på børnejagt i Århus

Østjyske børn får chancen for en skuespillerkarriere, når Stig Rossen og Mikkel Rønnow holder audition i Århus.

Små østjyder med hang til skuespil har nu chancen for at få en stor rolle. Sangeren Stig Rossen og dirigenten Mikkel Rønnow er på jagt efter ni talentfulde børn mellem 5 og 12 år, og derfor holder de i slutningen af måneden audition i Musikhuset i Århus.

De ni børn får ifølge Stig Rossen og Mikkel Rønnow centrale og meget krævende roller i en ny fortolkning af musicalen Les Misérables. Børnene får desuden chancen for at spille sammen med erfarne skuespillere, idet voksenrollerne spilles af musicalstjerner fra Skandinavien og Londons West-end.

Stig Rossen og Mikkel Rønnow står bag arrangør-virksomheden Rossen & Rønnow, og den første audition finder sted lørdag den 30. august. De børn, der klarer sig bedst, skal videre til en ny audition en uge senere. Foruden Musikhuset i Århus har Rossen & Rønnow også audition i København, og parret forventer, at arrangementerne vil tiltrække flere tusinde børn.

Der er flere informationer om den østjyske audition og musicalen Les Misérables på ">http://www.musical.nu">www.musical.nu

050321 Hjarnø Havbrug 1930 VTR Still

Retssag mod havbrug følges tæt: - De skal ha' lov at rydde op

hest2

Dyr på Molslaboratoriet undersøgt af politiet

Hans Jørgen Haysen

Kvinde sendte materiale til AGF og fældede Haysen

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed

image5

En person fundet død i villakvarter i Silkeborg

Smukfest

liveblog COVID-19 LIVE: Partier vil øge tempo på forhandling om festivalkompensation