Romerlys sendte dommer til tælling

Det var sandsynligvis ikke endnu et influenza-tilfælde, da dommeren blev syg under opgøret mellem AGF og Brøndby i Århus.

Det var derimod angiveligt røgen fra de romerlys, som Brøndbyfans i ly af natten havde smuglet ind og plantet på NRGi Park, der knækkede dommer Peter Rasmussen.

Den danske Fifa-dommer måtte i pausen opgive at dømme resten af kampen. Den første officielle forklaring lød, at han havde fået influenza. Nu har Peter Rasmussen imidlertid været til læge, og det får ham til at ændre forklaring:

- Jeg har været ved lægen mandag, og han siger, at jeg ikke har influenza. Jeg er helt rask, siger Peter Rasmussen til ekstrabladet.dk

Kort efter, at kampen blev fløjtet i gang, måtte Peter Rasmussen standse opgøret i flere minutter, fordi et tykt tæppe af røg fra op mod 40 tændte romerlys lagde sig tungt over græstæppet på AGF's hjemmebane.

- Da kampen var afbrudt opholdt jeg mig det meste af tiden i det område, hvor røgen var tættest. Det var sikkert ikke det smarteste, for jeg måtte da hoste en del, da kampen først gik i gang, siger han til ekstrabladet.dk.