Rockerpræsident bag tremmer

Præsidenten for Hells Angels i Århus nægter sig skyldig. Er nu varetægtsfængslet i fire uger.

Den århusianske HA-præsident Jimmy Nissen blev for få minutter siden varetægtsfængslet i fire uger. Det sket ved et grundlovsforhør i retten i Århus.

- Jeg vil godt have dørene lukket. Jeg vil godt være med til at udtale mig, men kun hvis dørene lukkes, sagde Jimmy Nissen under den åbne del af grundlovsforhøret. Herefter valgte dommeren at lukke dørene. Rockerbossen nægtede sig skyldig - men blev altså fængslet indtil slutningen af februar.

Fængslingen blev straks kæret til Vestre Landsret, hvor tre dommere i løbet af få dage vil afgøre, om varetægtsfængslingen skal stadfæstes - altså om rocker-chefen skal i fængsel eller på fri fod. Indtil Vestre Landsret beslutter sig - og det sker i bedste fald i morgen - skal Jimmy Nissen blive bag tremmerne i Århus Arrest.

Politiet i Århus har - i samarbejde med skatteforvaltningen og Told & Skat - gennem det seneste år arbejdet intensivt i jagten på rockerne i Østjylland.

I den forbindelse blev Jimmy Nissen, der er en af de absolutte topfigurer i Hells Angels-imperiet herhjemme, anholdt. Ifølge politiet har den 44-årige rocker undladt at opgive mindst halvanden millioner kroner i indtægt siden 1999.

TV 2 / ØSTJYLLAND har meget mere om den verserende rocker-sag i aftenens nyhedsudsendelser.