Rockerborg i flammer

En voldsom brand hærgede tidligt i morges i Hells Angels rockerborg i Risskov ved Århus.

Rockergruppen Hells Angels' ejendom i Risskov nord for Århus blev torsdag morgen hærget af en voldsom brand. Store dele af rockergruppens tilholdssted udbrændte. Årsagen til branden er endnu ukendt.

- Det var en meget voldsom brand. De har et autoværksted i forbindelse med huset, og det er totalt nedbrændt. Derudover er der en del værelser, der er udbrændt, og hele huset er røgskadet, fortæller brandvæsnets indsatsleder, Bjørn Christensen, til Ritzau.

Århus Politi blev alarmeret kl. 03.17, og da brandvæsnet kort efter nåede frem til den brændende ejendom på Bryggervej 15, var rockerborgens tag allerede overtændt. Politiet sendte for en sikkerheds skyld ambulancer til brandstedet, men beboerne havde evakueret sig selv, inden politi og brandvæsnet ankom til adressen.

Rockerborgen ligger i et villakvarter, og politiet afspærrede området for at holde nysgerrige på afstand. Samtidig sendte man højttalervogne rundt i området for at informere beboerne om branden, som kunne ses vidt omkring. Branden blev slukket i løbet af morgenen. Da solen stod op, var der kun små gløder og vand i litervis tilbage på adressen.

TV 2 / ØSTJYLLAND har mere om branden i dagens udsendelser.