Risiko for glatte veje: Først tøsne og byger men senere sol

Det bliver køligt mandag, og der kan komme snebyger og glatte veje flere steder i Østjylland. Senere på dagen vil solen komme frem.

Der vil være risiko for glatte veje flere steder i det østjyske. Senere på dagen vil det klare op og solen vil komme frem. Foto: Marcus Bazina Jacobsen / Privatfoto

Ugen begynder køligt mandag morgen.

- En morgen med overskyet vejr og også mulighed for tøsne og snebyger i morgen og formiddagstimerne, fortæller Ellen Nybo fra TV 2 Vejret.

Læs også Total måneformørkelse i nat - skyer kan drille mange steder

Derfor bliver det også svært at se den såkaldte måneformørkelse - også kaldet blodmåne her til morgen.

- Temperaturerne ligger lige omkring én til to grader og en frisk til hård vind fra sydvestlig retning. Så en lidt barsk start på dagen, fortæller vejrværten.

Man skal også være opmærksom på, at der kan være glatte veje flere steder. Vejdirektoratet melder om risiko for glatte veje i Syddjurs og Favrskov kommuner. 

Mandag er der risiko for glatte veje i kommunerne Favrskov og Syddjurs. Foto: Vejdirektoratet

Solen rykker ind

Senere på dagen vil solen rykke dog gøre sit indtog i Østjylland. 

Læs også Imponerende blodmåne kunne ses flere steder

- Det bliver en dag med en hel del sol. Det bliver en meget fin eftermiddag med meget solrigt vejr, siger vejrvært Ellen Nybo.

De kommende dage vil blive med tørvejr, og dagtemperaturer der falder. Kulminerende med torsdag, hvor temperaturen vil lande på nul grader.

00:30

VIDEO: Se vejrudsigten for mandag og de kommende dage.

Luk video