Rigmand dropper køb af Mols-Linien

Henrik Lind og Lind Invest opgiver købstilbuddet på Mols-Linien

Aarhus-rigmanden Henrik Lind har gennem investeringsselskabet Lind Invest opgivet købstilbuddet på Mols-Linien, som ellers blev offentliggjort den 2. september.

Det oplyser Lind Invest i en pressemeddelelse.

Beslutningen er truffet, 'fordi købstilbuddets betingelse om en ejerandel på minimum 10 procent ikke er blevet opfyldt', lyder det.

Henrik Lind er dog ikke færdig med Mols-Linien af den grund.

- Vi vil, uanset at vi med købstilbuddet ikke opnåede den ønskede ejerandel, fortsat være en langsigtet aktionær i Mols-Linien. Vi vil derfor, som tidligere nævnt, søge at samarbejde med de øvrige langsigtede aktionærer, så der skabes maksimal værdi i selskabet, siger Henrik Lind, administrerende direktør i Lind Invest, i pressemeddelelsen.

Rigmand overbyder Polaris

Dermed er Polaris' købstilbud tilbage i spidsen af jagten på Mols-Linien.

- Vi afventer nu resultatet af Polaris' købstilbud og dermed den endelige ejerfordeling. I den nuværende situation er vi tilfredse med børsplatformen, og vi vil derfor ikke stille forslag om at afnotere selskabet. Hvis Polaris gør det, vil vi tage stilling til værdien af en afnotering på baggrund af indholdet i forslaget og situationen på det pågældende tidspunkt, siger Henrik Lind.