Rekordmange har bestilt billet til Molslinjen i juledagene

​Aldrig tidligere har så mange sikret sig en julebillet til rejsen over Kattegat mellem 20. og 30. december

Den ældste ekspressfærge, Max Mols. Foto: Mols-Linien

Meget skal gå galt, hvis julen 2017 ikke bliver den største i Molslinjens historie.

Det skriver rederiet i en pressemeddelelse.

På nuværende tidspunkt er salget af billetter til juletrafikken over Kattegat allerede 15 procent højere end på samme tidspunkt sidste år.

Det viser en ny opgørelse fra Molslinjen.

Læs også Lystrup er østjysk mester i julehandel på nettet

- Det er jo altid farligt at glæde sig for tidligt, men lige nu ser det ud til, at vi får den største julegave, vi nogensinde har fået. Vi har oprustet med nye færger og flere afgange og har løbende tilpasset vores produkt ud fra gæsternes behov. Det, tror jeg, er forklaringen på de glædelige udsigter, skriver Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, i en pressemeddelelse. 

Flere passagerer hvert år

Det er billetsalget til færgerejser mellem Jylland og Sjælland på dagene fra 20. til 30. december, der har fået et pænt nøk opad sammenlignet med sidste år.

Dermed opretholder Molslinjen sin tradition for julerekorder. Antallet af julerejsende på Kattegat har været støt stigende hvert eneste år, og er fordoblet siden 2011.

Sidste år ved juletid satte rederiet også en anden rekord. Således blev 23. december 2016 den hidtil største enkeltstående julerejsedag hos Molslinjen nogensinde.

Læs også Gamle færger i ny forklædning: Aarhus-færger får opgradering

"Kom bar' do"

Også den rullende del af rederiet viser flotte takter.

Der er rift om busbilletterne til Kombardo Expressen, der fik sin ilddåb i juni. Især den 22. og 23. december er populære busdage, og Kombardo Expresseen melder på nuværende tidspunkt om få buspladser på de to dage op mod jul.

Samme to dage ser lige nu ud til også at blive de største rejsedage på vandet. 

Læs også Vejdirektoratet: Undgå at køre på dette tidspunkt Lillejuleaften