Regionen fik 1.000 ideer

Siden påske har 24 ildsjæle været i dialog med over 2.500 borgere om, hvordan regionen kan blive et bedre sted for borgerne.

24 kvinder afleverede i dag 1.000 idéer til Region Midtjylland.

Idéerne skal være med til at at få Region Midtjylland til at blive et bedre sted at bo, leve, arbejde og drive erhverv.

Kvinderne, som kalder sig for Anna Amaliaer, gav de mange idéer til regionrådsformand, Bent Hansen, som var imponeret over kvindernes frivillige indsats.

- Vi har nu studeret de foreløbige resultater af Anna Amaliernes indsats på nærmeste hold, og jeg må sige, at det er imponerende, hvad I 24 kvinder har udrettet. Det overstiger alle vore forventninger, og det er fantastisk, hvad I har formået at udrette på den korte tid, der har været til jeres rådighed. I har bragt Anna Amalia og Region Midtjylland ud i lokaliteter, som vi regionsrådsmedlemmer selv med det bedste GPS - udstyr ikke havde kunnet, udtaler Bent Hansen i en pressemeddelelse.

Det ligger dog fast, at der arbejdes videre med et udvalg af idéerne i regionsregi.

Det sker, når regionsrådet til efteråret skal formulere indholdet i Den regionale udviklingsplan sammen med de 19 kommuner:

- De bedste af de idéer, som regionsrådet kan gøre noget for at realisere, vil blive præsenteret for Vækstforum eller indgå i arbejdet med Den regionale udviklingsplan, lovede Bent Hansen.

<a href="http://www.annaamalia.dk" target="_blank">Læs meget mere om Anna Amaliaer og kvinderne bag projektet på deres hjemmeside ved at klikke her.</a>