Rasmussen holdt spillermøde i AGF

AGF-træner Erik Rasmussen indkaldte spillerne til møde efter 0-2-nederlaget til FC Nordsjælland - klubbens femte i seks kampe.

Ganske ekstraordinært blev spillerne i AGF indkaldt til møde tirsdag formiddag. Træner Erik Rasmussen ville have dem til at reflektere over mandagens 0-2-nederlag i SAS Ligaen til FC Nordsjælland.

- Nej, det er ikke normalt, at vi gør det her. Det er første gang, at vi har haft et fælles møde efter en kamp. Grunden er, at vi har tabt fem ud af seks kampe, og vi er nødt til at forholde os til det, siger Erik Rasmussen til tipsbladet.dk.

- Så var det også lige for at stikke en finger i jorden i forhold til spillertruppen for at høre, om de har nogle input til den daglige træning, måske omkring det taktiske, som de gerne vil komme med bemærkninger til, siger Erik Rasmussen.

Spillerne pegede først og fremmest på det mentale aspekt af de mange nederlag. Og Erik Rasmussen er enig.

- Samtidig ligger der også noget psykologisk i det. Hver gang, man som fodboldspiller og hold kommer ind i dårlige situationer med skuffende resultater, så er det selvforstærkende. Man får lidt mindre tro, siger han.

På lørdag skal AGF møde FC Midtjylland på hjemmebane.