Randers-strejke fortsætter

Institutionerne i Ny Randers Kommune vil være lukket til og med torsdag.

To dage endnu må forældrene til børn i Ny Randers Kommune finde andre pasnings-muligheder til deres børn end vuggestue, børnehave, fritidshjem eller SFO.

På et møde i dag har den nye kommunes pædagoger og pædagogmedhjælpere besluttet at fortsætte deres arbejdsnedlæggelse til og med torsdag.

Beslutningen er taget, efter de strejkende har fået svar på et brev, som de har sendt til partierne bag forliget om budget 2007 for den nye storkommune.

'Forligspartierne vil gerne tage det politiske ansvar for det dårligere serviceniveau. Pædagoger og pædagogmedhjælpere har vedtaget at fortsætte arbejdsnedlæggelsen, i håb om at politikerne også vil indgå i dialog om, at definere Ny Randers Kommunes dårligere serviceniveau i fremtiden', hedder det i en udtalelse fra de strejkende.

Følg dagens begivenheder med strejker, blokader og demonstrationer i udsendelserne på TV2 | ØSTJYLLAND og på vores særlige hjemmeside <A href="http://www.tv2oj.dk/MiniSites.asp?SideId=1219"><STRONG>Aktioner mod besparelser</STRONG></A>.