Randers sparer på eludgifter

En ny elleverandør til Randers Kommune betyder en besparelse på over en halv million kroner.

Randers kommune har tegnet kontrakt med Midtjysk Elhandel. Det betyder, at den el, som tænder lys på plejehjem, børnehaver og vuggestuer og giver strømmen til de kommunale køkkener, bliver billigere.

Randers Kommune har netop skrevet kontrakt med en leverandør af el for tre år, og allerede i 2004 regner kommunen med at spare over en halv million kroner, eller mere præcist 590.000 kroner.

Det er nye liberale regler på el-området, som har givet Randers Kommune mulighed for at udbyde leverancen af el til kommunen. Leverancen har været i EU-udbud, og mellem de ni indkomne tilbud valgte kommunen at skrive kontrakt med Midtjysk Elhandel, der er en del af koncernen Energi Randers.

Borgmester Michael Aastrup Jensen er yderst tilfreds med den nye aftale, der løber fra 1. januar 2004 til 31. december 2006.

- Det er meget positivt, at de nye, mere liberale regler på el-området giver Randers Kommune en økonomisk gevinst. Den godt halve million vi sparer på strømmen i 2004 kan vi bruge på andre opgaver, siger han.