Randers rejser krav mod rockere

Nu melder Randers sig i strømmen af kommuner der efterforsker rockernes økonomiske forhold.

Et nærmere kig på rockernes økonomiske forhold, har nu fået Randers Kommune og Told og Skat til sammen at indlede 13 sager. Ialt er der rejst krav om skat, moms og afgifter på næsten en halv million kroner, oplyser kommunen til TV 2 / ØSTJYLLAND.

På grund af en ny vejledning fra Justitsministeriet, der tillader mere udveksling af oplysninger mellem politiet og andre myndigheder, vil der nu foregå et tættere samarbejde i Randers.

Aftalen bliver forelagt for byrådet på mandag, og i den nye styregruppe får politiet en hovedrolle, mens kommunens socialchef og skattechef, samt en funktionschef fra Told & Skat bliver medlem af gruppen.

- Det er jo politiet, der har kontakterne i det kriminelle miljø og som løbende får kendskab til en række fortrolige oplysninger om personer, der har tilknytning til rockermiljøet. Det er derfor naturligt, at de også leder styregruppen, fortæller borgmester Michael Aastrup Jensen (V).

I Århus blev en lokal præsident for Hells Angels - Jimmy Nissen - i dag varetægtsfængslet i fire uger for grov skattesvig for ikke under halvanden millioner kroner. For nogle måneder siden blev et andet medlem af HA, som er bosat i Middelfart, sigtet for skattesvig for 7,6 millioner kroner. /ritzau/