Randers-politikere frikendt

Tilsynetsrådet udtaler kritik i sagen om ulovlige fratrædelsesgodtgørelse i Randers, men frifinder samtidig byrådspolitikerne.

Endnu et kapitel i sagen om de mange ulovlige udbetalinger af fratrædelsesgodtgørelser i Randers Kommune er nu overstået. Tilsynsrådet har fritaget nuværende og tidligere medlemmer af Randers Byråd for et samlet erstatningsansvar på mere end 750.000 kroner. Det skriver Ritzaus Bureau.

Tilsynsrådet udtaler kritik af de beslutninger, som medlemmerne af af det daværende økonomiudvalg i Randers Kommune traf tilbage i 1993 og 1995 i to personalesager. I begge sager har de tidligere medlemmer af økonomiudvalget forsvaret sig med, at daværende personaledirektør i Randers Kommune, Finn Gleerup, præsenterede aftrædelsesordningerne som lovlige, og at de dermed handlede i god tro, da ordningerne blev godkendt i udvalget. Den udlægning har Tilsynsrådet nu valgt at bakke op om.

Sagerne udgør blot en flig af en lang række af uheldige personalesager i Randers Kommune op gennem 90'erne. Sagerne kostede flere af byens topchefer jobbet, og ved kommunalvalget i 2001 blev byens mangeårige socialdemokratiske styre væltet af borgerne i Randers.

politi

Politiet lukker endnu en vandpibecafe

To måneder med teoriundervisning  - det har stort været hverdagen for Victor Pedersen fra Grenaa, der går på smedeuddannelsen. Han håber snart at se et faglokale.

play Hammeren er skiftet ud med museklik: Smertegrænsen er snart nået

Vaccine dosis.

play Regionerne vil droppe vaccineplanen: - Det fungerer ikke i øjeblikket

030321 Hjælp til uddannelser VTR 1930 Still

play Sygeplejerskestuderende færdig til sommer: - Jeg frygter, jeg er en dårligere sygeplejerske

hest2

Formand for Dyreetisk Råd om udsatte heste: Sult i sig selv er ikke et problem

Lone Bøgely

Politikere skal drøfte ambulance-krav: Kræftpatient frygter længere ventetid