Randers HK gafler talent i Århus

Randers HK har været på strandhugst hos naboerne i syd. SK Århus' stortalent Anna Sophie Okkels skifter fra næste sæson.

Hun er kun 19 år, men har allerede formået at imponere på landsholdet og i Håndboldligaen. SK Århus-spilleren Anna Sophie Okkels manglede således ikke bejlere, da hun skulle beslutte sig for, hvor hendes lovende karriere skal fortsætte.

Onsdag kunne SK Århus' lokalrivaler Randers HK så offentliggøre, at klubben havde vundet kampen om stortalentets gunst.

- Jeg følte helt klart at det var tid at komme videre selv om jeg har været glad for at være i Århus. Jeg er færdig med gymnasiet og har brug for lidt mere tryghed og tid til at tænke på min udvikling. Randers HK er for mig den rigtige klub til at videreudvikle mig i, da jeg her får muligheden for at spille sammen med en række dygtige spillere og landsholdskolleger, samtidig med at jeg er tiltænkt en bærende rolle, siger Anna Sophie Okkels i en pressemeddelelse.

Og i det kronjyske glæder man sig over tilgangen.

- Anna Sophie er et af de største talenter i dansk kvindehåndbold i mange år og vi er stolte over at hun har valgt Randers HK som sin nye klub. Hun har skudstyrke som spidskompetence som vi ofte efterlyser og så er jeg glad for at få en spiller der kan dække op så vores etablerede forsvar vil blive yderligere forstærket, lyder karakteristikken fra Randers HK træner Jan Leslie.

Anna Sophie Okkels har skrevet under på en tre-årig kontrakt og tiltræder i Randers HK efter sommerferien.