Randers FC vil fortsætte stimen

Randers FC har kun lidt et enkelt nederlag i mere end otte måneder, og spillerne vil fortsætte den succes i Europa.

Når Randers FC torsdag aften går på banen til Europa League-kampen mod schweiziske Lausanne, er det med stor selvtillid. Kronjyderne har blot tabt én enkelt kamp siden 22. november sidste år.

- Vi kan altid gå ud og tabe en fodboldkamp, men lige nu ser det nogenlunde ud. Folk er i god form, og der er god stemning. Så indtil videre er der gode takter med fra foråret, så jeg håber da, vi kan fortsætte den stime, siger Randers FC's landholdsspiller Mikkel Beckmann.

Det er i Europa Leagues 3. kvalifikationsrunde, at kronjyderne møder FC Lausanne, som til dagligt spiller i den næstbedste schweisiske række. Derfor er kendskabet til gæsterne da heller ikke så stort.

- Det har vi prøvet før jo. Det er egentlig ikke helt noget nyt for os. VI har prøvet det i nogle Europa Cup-kampe sidste år, og vi har prøvet det i år. Så det tager vi bare, som det kommer. Det er sjovt, fastslår Beckmann.

Men med et 2. divisionshold som modstander er forventninger om europæiske succes høje hos Mikkel Beckmann og hans holdkammerater.

- Nu har vi sådan en ganske udmærket lodtrækning, og der er da muligheder for, at vi kan gå videre, synes jeg. Jeg håber da, at vi måske kan komme videre fra den her runde og så trække et kæmpe stort hold eller måske trække et mindre hold i næste. Så må vi se, om vi kan nå til gruppespillet. Det kunne være helt vildt stort.