Randers FC tilfreds med et point

Randers FC's spillere og ledere ville gerne have vundet kampen mod HB Køge, men kunne godt leve med 1-1 i bundkampen i SAS Ligaen.

Umiddelbart burde 1-1 ikke være et tilfredsstillende udbytte af en hjemmekamp mod HB Køge, men i Randers FC-lejren glæder man sig mest over at være kommet på tavlen efter seks nederlag i træk.

Derfor mener man også i højere grad, at man har vundet et point, end man har tabt to.

- Det var meget vigtigt for os, at vi kom på tavlen. Vi ville da gerne have haft de tre point og følte egentligt også, at vi havde chancerne til det, men nu fik vi et point, og det skal vi trods alt glæde os over, forklarer Randers-anfører Marc Nygaard.

Den holdning delte han med cheftræner John "Faxe" Jensen, der ligeledes glæder sig over, at det trods alt var lykkedes Randers at kæmpe sig tilbage i kampen.

Ifølge John Jensen viste spillerne især efter pausen den vilje og indstilling, som han gerne vil se i samtlige 90 minutter, og så betyder det ikke så meget, at der efterhånden er et pænt hul op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

- Vi skal ikke begynde at tænke på de andre hold og bruge tiden på at regne os frem til, hvor mange point vi er bagefter i tabellen. Vi skal kigge på os selv og så arbejde målrettet på at få samlet nogle point sammen, vurderer John "Faxe" Jensen.