Randers FC skal roses ud af krisen

Randers-spillerne fik en smule tiltræng medgang, da holdet i går fik uafgjort mod AaB. Nu skal der bygges videre på den positive stemning.

Da Anders Due efter bare fire minutter af søndagens superligakamp bragte AaB foran mod Randers FC, fik mange kronjyske fans og spillere nok lidt af et kedeligt flash back. Randers FC har haft meget svært ved at holde modstanderne fra scoring og endnu sværere ved at få point i denne sæson.

- Jeg tror nok, at man tænker: Nu har vi arbejdet så hårdt og så godt og snakket så mange ting igennem, så hvorfor skal det ske igen?, siger Randers FCs Kenneth Møller Pedersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Søndag lykkedes det dog midtbanespilleren og hans holdkammerater at få en lille succesoplevelse, da Randers FC fik udlignet og holdt stand til kampens slutning.

Og står det til den nye cheftræner Ove Christensen, skal der nu bygges videre på succesen. Han mener, at ros til træning er vejen frem for de hårdt prøvede Randers FC spillere:

- Hvis man skal være rigtig dygtig og god til fodbold, så skal man have nogle positiver følelser i sig, men spillernes selvværd og selvtillid er hidtil blevet flosset, og det kendetegnede holdet især i første halvleg mod AaB. Det her bliver et hårdt arbejde, men jeg plejer at sige til spillerne, at det her er ikke hårdt, det er spændende. Men det bliver hårdt. Det bliver hårdt, understreger træneren.

- Det er klart, at vi har fået skudt mange ting i skoene - rigtig, rigtig meget negativ kritik. Så selvfølgelig er vi et såret dyr, men et såret dyr kan også rejse sig, siger Kenneth Møller Pedersen.