Randers FC gemmer topscorer væk

Randers' træner, Colin Todd, sendte sin topscorer på bænken og nægtede pressen at tale med ham.

En status som SAS Ligaens suveræne topscorer er ikke noget, der får Randers FC-træner Colin Todd til at falde i svime - slet ikke.

Til topkampen i Parken mod FC København måtte Thomas Dalgaard nemlig tage plads på bænken blandt de øvrige reserver, og formålet var, at den 23-årige angriber skulle bevare jordforbindelsen efter en hektisk sæsonstart.

- Thomas har fået masser af opmærksomhed, og det kan være svært at tackle for så ung en spiller. Han skal holde fødderne på jorden. Han er skuffet, men han kommer igen. På det seneste har Thomas ikke gjort det så godt fra start, og fodbold drejer sig også om at have gode indskiftede, begrundede Colin Todd bænkningen af Thomas Dalgaard.

<B>Dalgaard kom på banen</B>
Angriberen kom dog på banen i anden halvleg af kampen, der endte 1-0 til FC København. Og han var også lige ved at sikre Randers et overraskende point, men Thomas Dalgaard brændte, da han blev spillet helt fri med FCK-målmand Jesper Christiansen.

Det kunne være interessant at høre, hvordan unge Dalgaard oplevede den store chance og høre, om han havde problemer med at tøjle den store opmærksomhed. Men da Dalgaard kom ud af omklædningsrummet, blev han øjeblikkeligt sendt tilbage af sin træner.

- Du kan ikke tale med Thomas. Du kan tale med hvilken som helst anden spiller, men ikke med Thomas, sagde Colin Todd, da en journalist henvendte sig til angriberen.

- Jeg vil beskytte mine unge spillere. Han skal nok få opmærksomhed på et senere tidspunkt, forklarede Colin Todd.