Randers FC forlænger med Karlsen

Midtbanekrigeren Morten Karlsen, der var en vigtig brik i Randers FCs redning i Superligaen, bliver i klubben frem til årsskiftet.

Morten Karlsen kom til Randers FC i januar 2010 efter en årrække i FC Nordsjælland, og den defensive midtbane viste med det samme værdifuld i kronjydernes kamp for at undgå nedrykning fra Superligaen.

Missionen lykkedes, og nu er det også lykkedes for Karlsen og Randers FC at blive enige om at forlænge samarbejdet med endnu et halvt år.

- Jeg er tilfreds med, at vi nu har forlænget aftalen med Morten med endnu en seks måneders periode, da han var en vigtig brik i den optur, som vi oplevede i foråret. Han falder godt ind i holdets med sine fightermæssige kvaliteter og lederegenskaber, så jeg er overbevist om, at Morten som minimum vil spille på samme niveau i efteråret, som han var på i foråret, lyder det fra Randers FCs direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Også Morten Karlsen er tilfreds med forlængelsen.

- Jeg er glad for, at de næste seks måneder er på plads efter et helt fantastisk forår. Jeg håber, at det i den nye Superligasæson bliver lige så vildt som i foråret, ikke mindst fordi vi nu starter med samme udgangspunkt som de øvrige hold, og hvor vi selvfølgelig skal holde samme fokus som i foråret. Jeg er kommet til en god klub med nogle gode holdkammerater, så jeg glæder mig til at tage fat med både Superligaen og Europa League, udtaler Morten Karlsen.