Randers FC fik armene ned

Efter to sejre i træk måtte Randers FC skuffende tage hjem fra Horsens uden point.

Eventuelle Randers-drømme om at hænge på i den bedste ende af SAS Ligaen brast søndag eftermiddag i Horsens.

Randers FC formåede nemlig ikke at følge op på den sportslige succes fra de seneste to kampe mod henholdsvis Esbjerg og AGF. I stedet blev det til et smalt 1-2 nederlag til horsensianerne.

Især i første halvleg havde Randers-forsvaret en del problemer med Horsens små, men lynhurtige angribere, Gilberto Macena og Rawez Lawan. De var ganske enkelt her, der og allevegne.

Den 19-årige svensker Rawez Lawan scorede efter 10 minutter og allerede to minutter efter gjorde den 22-årige brasilianske makker ham kunststykket efter.

- Vi havde store problemer med deres to angribere, selv om vi var advaret på forhånd. De er hurtigere end os, og vi formåede ikke at dæmme op for deres dybe stikninger, og så blev de farlige, sagde Randers-træner Lars Olsen efter kampen.

De to spilleres hurtighed var også den eneste grund til, at AC Horsens kunne betegnes som værende farlige i anden halvleg, som Randers dominerede totalt. Den ene dødbold efter den anden blev losset ind i feltet, men AC Horsens' to rutinerede midterforsvarere headede bortset fra en enkelt gang alle boldene ud fra det kriminelle område.

Randers-forsvarern Ralf Pedersen fik pyntet på resultatet i det 80. minut, men tættere på kom kronjyderne aldrig.