Randers bekræfter Lars Olsens exit

Randers FC forsøgte forgæves at få cheftræner Lars Olsen til at blive i klubben.

Når Randers FC den 28. maj møder Silkeborg IF på Essex Park Randers i sæsonens afsluttende SAS Liga kamp, vil det samtidig være sidste gang, at Lars Olsen står i spidsen for Randers FC.

Cheftræneren har nemlig meddelt klubbens ledelse, at han stopper ved kontraktudløbet den 30. juni 2007 efter at have været i Randers FC siden klubbens etablering den 1. januar 2003.

Randers FC ville gerne have forlænget kontrakten med Lars Olsen yderligere, men har samtidig også fuld forståelse for, at den populære cheftræner gerne vil prøve nye udfordringer.

- Lars vil til sommer have været i Randers FC i 4½ år, hvilket i sig selv er lang tid for en træner i samme klub ? og Lars ville ikke have været i Randers FC i så lang tid, hvis ikke det var fordi, at vi har været yderst tilfredse med hans indsats, lyder det fra Randers FC's direktør, Jacob Nielsen.

I en kommentar til beslutningen udtaler Lars Olsen:

- Det har været en svær beslutning, men nu er den truffet. Til sommer har jeg været i Randers FC i 4½ fantastiske år, og som bosiddende på Sjælland ville jeg ikke have været så mange år i en jysk klub, hvis ikke det var fordi, at jeg stortrives her.

Se mere i TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.30.