Protesterne fortsætter

Forældre, pædagoger og socialrådgivere i Århus og Silkeborg fortsætter mandag protesterne mod de kommunale budgetter.

Selv om Århus Kommune har meldt dem til politiet, fortsætter århusianske forældre mandag med at blokere kommunens daginstitutioner i protest imod de kommunale nedskæringer på børne- og ungeområdet.

Det har virket som en rød klud på forældrene, at rådmanden for børn og unge, Louise Gade (V), har bedt politiet om at rydde de mange forældreblokader. Fredag var 457 århusianske daginstitutioner konfliktramt.

Cirka halvdelen var blokeret af forældre, og mange af dem ventes fortsat at blokere mandag. I resten strejkede pædagogerne, der først mødes igen onsdag aften.

600 aktionerende socialrådgivere i Århus Kommunes social- og beskæftigelsesforvaltning mødes tidligt mandag morgen for at tage stilling til, om de fortsat nedlægger arbejdet.

I Ny Silkeborg Kommune vil alle daginstitutioner være lukket mandag, og også dagplejere og ansatte på ældreområdet strejker.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15404">Forældreblokader koster millioner (23/9-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15401">Rystet over politianmeldelse (22/9-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15398">Politiet skal bryde blokader (22/9-06) </A></STRONG>