Professionelle butikstyve anholdt

Polsk bande taget på fersk gerning med specialsyet taske til at snyde alarmsystemer.

Politiet i Skanderborg anholdt mandag aften fire polakker, der tilsyneladende er professionelle butikstyve på turné i Danmark. Anholdelserne begyndte kl. 19.10, da personalet i Kvickly i Skanderborg fik mistanke til og tilbageholdt en kvinde med en sort nylontaske. Da politiet kom til stede og undersøgte tasken, viste den sig at være en særlig luksus-udgave af en såkaldt russerpose.

Betegnelsen russerpose dækker en plastpose, der er inden i en anden plastpose, og hvor der er lagt staniol som for imellem poserne. Staniolen blokerer for signalerne i butikkernes alarmsystemer, så alarmen ikke går i gang, når stjålne sager bæres ud af butikken. I kvindens taske fandt politiet en hel del Gilette-barbersæt samt nogle Playstation-spil.

I nærheden befandt sig en polsk indregistreret bil med tre personer og en stor mængde tyvekoster - tøj, printerfarve, barbergrej, spil med mere. Alle tre i bilen, to kvinder og en mand, blev anholdt, og politiet undersøger nu deres identitet.

Ifølge vagthavende hos Skanderborg Politi er der mindst tre gange tidligere blevet anholdt tilsvarende bander af østeuropæiske butikstyve i politikredsen i løbet af de sidste halvandet år.

Vaccine dosis.

Bopæl har betydning for vaccinetid: Region vil nu genoverveje kriterier

Vaccine

Vaccineeksperiment forløb gnidningsfrit

Jakob Ellemann-Jensen

Ellemann vil åbne til maj efter vaccination af alle over 50 år

Slik-drenge

play Da nattelivet lukkede ned, blev de slik-pushere

oversavet jagtgevær ulovlige våben

Gemte gevær i lejlighed: 41-årig idømt flere års fængsel

20201026164010681_1000.jpg

Overlæge forbereder sig på flere smittede: - Formentlig mindre mandefald denne gang