PREMIERE: Se hele programmet

Livet + det løse: Fik du ikke set hele udsendelsen, så få det hele med her

Reportageprogram om ualmindelige øjeblikke i almindelige østjyders liv. 93-årige Andrea Pedersen fra Ans skal prøve at flyve i helikopter for første gang i sit liv. Piloten er hendes barnebarn Simon, der lige har taget helikoptercertifikat. På Plejecenter Søvangen, hvor Andrea bor, sidder alle de andre beboere klar i panorama-stuen for at se, når Andrea får luft under vingerne. Seerne kan også møde Leif Thøgersen, der modsat mange andre, har bevaret et nært og varmt forhold til sin gamle Citroen 2 CV. Sidst i programmet fortæller Rosa Andersen fra Grenå, hvordan titlen som Danmarks sødeste kassedame har forandret hendes liv.

Livet + det løse kom ikke flyvende fra start torsdag aften. Der var beklageligvis problemer med sendingen til premiereudsendelsen, hvilket skabte travlhed ved telefonerne på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Meget bedre gik det heldigvis for programmets hovedperson, 93-årige Andrea Ravnsbæk Pedersen, der fik luft under vingerne og blev en kæmpe oplevelse rigere. Med barnebarnet Simon som pilot i den lille helikopter svævede fire generationer over Ans By.

Se hele programmet her

TV-premieren på TV 2 | ØSTJYLLANDs nye reportageprogram bød også på andre herlige tv-øjeblikke. I programmet møder man bil-entusiasten, Leif Thøgersen, der har tabt sit hjerte til den franske klassiker 2CV. Og så vender vi tilbage til Rosa Andersen fra Grenaa, der i marts 2015 blev kåret til Danmarks sødeste kassedame,

Alt dette og et par stolte forældre til en nyfødt og velskabt Freja, kan du opleve i premiereudsendelsen.

Livet + det løse er TV 2 | ØSTJYLLANDS nye reportage- og magasinprogram, der sætter fokus på store øjeblikke i helt almindelige østjyders liv.

Programmet bliver sendt på TV 2 | ØSTJYLLAND hver torsdag og fredag kl. 19.50.

Du kan læse mere om Livet + det løse her.

test corona covid-19

Mobile testcentre bruges alt for lidt, mener regeringen - indkalder kommuner til hastemøde

Skærmbillede 2021-01-20 kl. 19.30.26

Østjysk virksomhed om præsidentskifte: - Vi ser frem til, at der kommer ro og kontrol

Jægergårdsgade

play Brand i Aarhus: Beboere blev evakueret

Anders Kühnau

Regionsrådsformand om fald i vaccineleverance: Ældre og sårbare kommer til at vente

politibil

Efter flere våbenfund: Politiet opretter to visitationszoner i Aarhus

Liva

Liva er både dansker og amerikaner: - Derfor er det her præsidentvalg helt specielt