Premiere på ny hjemmeside

TV 2 | ØSTJYLLAND's hjemmeside har fået nyt layout. Siden holder fremover østjyderne orienterede med friske nyheder fra tidlig morgen til sen aften - på alle hverdage.

TV 2 | ØSTJYLLAND vil være østjydernes foretrukne nyhedsmedie - også på internettet.

Derfor har vi ændret vores hjemmeside, så den fremstår mere appetitlig og med endnu flere regionale nyheder end tidligere.

Vi har lagt vægt på, at hjemmesiden skal være flot at kigge på, og at man i løbet af kort tid kan danne sig et overblik over de væsentligste nyheder fra landsdelen. På hverdage bliver hjemmesiden løbende opdateret fra ved seks-syv tiden om morgenen, hvor de første reportere møder på arbejde. Og dagens sidste nyheder bliver lagt på siden sent om aftenen, hvor de sidste medarbejdere går hjem.

På den måde kan man på tv2oj.dk konstant få et opdateret overblik over nyhedssituationen - døgnet rundt.

Men vores hjemmeside er mere og andet end aktuelle tekst-nyheder. På forsiden kan man ved et enkelt klik se de korte nyhedsudsendelser, der fra mandag 16. april bliver sendt på tv klokken 11.00, 16.05 og 18.10 på alle hverdage. Dermed kan man konstant få en aktuel nyhedsopdatering - fortalt i levende billeder.

Derudover rummer den nye hjemmeside blandt andet informationer om vores studieværter, den aktuelle vejrsituation samt ugentlige indslag som Kurt kom forbi. Og ved at klikke på 'Net-tv på' forsiden kan man se alle de indslag, vi har sendt i løbet af de seneste 12 måneder.

Men tag eventuelt selv en rundtur på hjemmesiden for at danne dig et overblik over, hvad den indeholder. God fornøjelse!

040321 Vildthegn DIGI Still

Ubudne gæster gnaver i Slotspark

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona

Mia Vester, kroniker

25-årig kroniker frygter at rykke bagud i vaccinekø: - Det er et hårdt slag

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

AGF bronzemedaljer bronze fans fan tilskuere Ceres Park

Nyt forsøg vil sende 30.000 tilskuere på stadion

Nordby Overdrevsbakker Samsø

Boligsalg eksploderer på Samsø