Poulsen: spille eller væk fra AGF

AGFs topscorer forventer svar fra træner Poul Hansen, om han skal spille eller væk

Han scorede 8 mål for AGFs superligahold i efteråret og det gjorde ham til suveræn topscorer i Århus-klubben. Men her i foråret har Morten Poulsen siddet på bænken det meste af tiden. Og det er Poulsen dybt utilfreds med. Så utilfreds at han nu stiller træner Poul Hansen stolen for døren, og siger: - Brug mig eller sælg mig. Det skriver Århus Stiftstidende i dag.

 - Det er vist den eneste mulighed. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og så lang tid vil jeg ikke sidde på bænken. Klubben må finde ud af, om den vil satse på mig eller ej. Jeg har vist min utilfredshed, og klubben ved godt, hvor jeg står, siger Morten Poulsen til Århus Stiftstidende.

- Jeg er 32 år, og så vil jeg ikke spilde min tid. Jeg kører mange kilometer hver uge, og det gør jeg fordi jeg gerne vil spille, siger han.

Men AGF-træner Poul Hansen er ikke parat til at udstede den slags garantier:

- Jeg kender ingen Superliga-klubber, der udsteder garantier til spillere om, at de spiller fra start. Morten sidder på bænken, fordi jeg har vurderet, at det er hans plads lige nu, og fordi Josta Dladla for tiden er bedre. Men det kan snart se anderledes ud, og generelt er jeg altid klar til at fortælle en spiller, hvor han står, siger Poul Hansen til Århus Stiftstidende.

For Morten Poulsen betyder det, at han måske helt vil droppe fodbolden og gå tilbage til sin civile karriere som systemadministrator