Politiet: Snarlig afgørelse i chikanesagen mod lesbisk par

Politiet forventer snarlig afgørelse i sagen om hærværk og chikane mod lesbisk par i Mariager

Der er atter kommet fokus på chikanesagen fra Mariager nord for Randers, hvor en 40-årig mand er sigtet hærværk i forbindelse med chikanesagen mod et lesbisk par - Tulle Krøyer og hendes partner.

I mere end 400 dage har manden været sigtet i sagen, der mandag aften blev belyst i dokumentaren "Løgn eller chikane i Mariager", der blev sendt på DR1. Her blev der sået tvivl om sagens forløb og Tulle Krøyers troværdighed.

Snarlig afgørelse

Nordjyllands Politi fortæller til tv2oj.dk, at politiet snart forventer at have afsluttet sagen.

Sofie stod bag støtteaktion i Mariager: Jeg er forvirret

- Nordjyllands Politi forventer, at sagen finder en snarlig afgørelse af tiltalespørgsmålet, siger Christian Brinck, der er kommunikationskonsulent hos Nordjyllands Politi.

Politiet droppede sagen

Sagen blev i første omgang droppet af Nordjyllands Politi i juni 2015 på grund af manglende beviser, og den sigtede anmeldte derefter Tulle Krøyer for falsk anmeldelse.

39-årig løsladt i chikanesag

Den situation blev der ændret på to måneder senere i august 2015, da Statsadvokaten omgjorde beslutningen og bad politiet efterforske sagen igen.

Den 40-årige mand er sigtet for at have kastet affald og hundelort ind i haven hos parrets hjem i Mariager og sendt det trusselsbreve.

I videoen nedenfor kan du se et interview med Sofie Martine Søgaard, som tidligere har stået bag en støtteaktion til fordel for det lesbiske par: