Politiet: Mange trafikuheld tirsdag morgen

Glatte veje har ført til mange trafikuheld tirsdag morgen

Flere steder i Østjylland har vejene tirsdag morgen været spejlglatte, og politiet og Vejdirektoratet har advaret om sort is på vognbanerne i store dele af Østjylland.

Både Østjyllands politi og Sydøstjyllands Politi har haft en travl morgen, hvor mange bilister er kørt i grøften eller på anden måde forulykket.

- Det glatte føre har overrasket mange her til morgen, og det har medført, at vi har haft 6-7 færdselsuheld i morgentimerne. Det er flere, end vi plejer, og vi kan direkte koble dem sammen med det glatte føre, siger politikommissær Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Politiet advarer om sort is og glatte veje: Kør forsigtigt

Én person er kommet alvorligt til skade

Han fortæller, at der blandt andet har været uheld på motorvejen ved Randers, på Auningvej ved Mørke, motorvejen ved Silkeborg samt et på Oddervej ved Vilhelmsborg, hvor en person ifølge Østjyllands Politi er kommet alvorligt til skade.

Også hos Sydøstjyllands Politi har de glatte veje betydet en travl morgen ved Odder, Skanderborg og Horsens.

- Der er glat mange steder i vores politikreds, og vi oplever stribevis af uheld med biler, der ryger af vejen, sagde vagtchef Bent Hedeager Nielsen fra Sydøstjyllands Politi tidligere på morgenen til tv2oj.dk.