Politiet efterlyste mand: Har meldt sig selv

Den mand, som politiet efterlyste torsdag eftermiddag, har nu meldt sig selv

Politiet efterlyste torsdag eftermiddag en mand, der i juni sidste år, deltog i et overfald ved Anelystparken i Tilst. Nu har manden meldt sig selv. 

Overfaldet skete den 17. juni sidste år, da den 25-årige mand kom kørende med sin kæreste ved Anelystparken i Tilst. En sølvfarvet Volkswagen Passat kørte ud foran dem, og den 25-årige måtte bremse hårdt op. Han dyttede af dem sølvfarvede bil, og det hidsede de tre mænd i bilen op.

De gik ud af deres bil, og det samme gjorde den 25-årige. Da den 25-årige trådte ud af bilen, blev han tildelt flere slag.  

- Vi betegner det som et groft og umotiveret overfald. De bliver umiddelbart provokeret af, at han dytter af dem, og alle tre tildeler ham slag i ansigtet. Slagene er så voldsomme, at han brækker kæben, siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Politiet havde selv fundet frem til to af mændene, men det var ikke lykkedes dem at identificere den tredje. Derfor efterlyste de manden offentligt. Nu kender politiet altså identiteten på alle tre overfaldsmænd. 

- De vil blive sigtet inden for kort tid, siger Jakob Christiansen.